Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2017. Szeptember 13. 14:39, szerda | Belföld
Forrás: police.hu

13 éves, de már emberölési kísérletért őrizetbe vették - VIDEÓVAL

13 éves, de már emberölési kísérletért őrizetbe vették - VIDEÓVAL

Rövid időn belül elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a rendőrök a feltételezett elkövetőt Kántorjánosiban, aki megkéselt egy 17 éves fiatalt. Mint kiderült: egy 13 éves helyi fiú a gyanúsított.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 13 éves kántorjánosi fiú ellen.

A nyomozás adatai szerint a fiatal szeptember 11-én 22 óra körül Kántorjánosi belterületén előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy 17 éves helyi fiút, aki életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrök a bejelentést követően a feltételezett elkövetőt rövid időn belül lakásán elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. A fiú beismerő vallomást tett. A rendőrök az elkövetés eszközét egy elhagyatott szántóföldi területen megtalálták és lefoglalták. A nyomozóhatóság a további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.