Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. November 24. 11:57, péntek | Helyi
Forrás: Adrienn

A Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete segíti az egészségügyet

A Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete segíti az egészségügyet

Nem csak szóban ad hangot a Jobbik Magyarországért Mozgalom helyi szervezete a megfelelőbb egészségügyi ellátásért, hanem adománnyal is segíti.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy november 23-án 50 ezer forintos felajánlást nyújtott át Kollár László pártelnök Vastag Lászlónak, a Kiskunfélegyházi Mentők Alapítvány elnökének.

Az átadás kapcsán Kollár László elmondta, hogy az alapítványhoz eljuttatott adományok garantáltan a félegyházi mentőállomás fejlődését szolgálják. Bátran biztatott arra mindenkit, hogy amennyiben támogatni kívánja városunk mentőszolgálatát, akkor keresse fel személyesen az alapítványt, így biztos lehet adománya célba érésében. Az is elárulta a jobbikos vezető, hogy tervben van egy jótékony célú rendezvény is, melynek bevételét szintén a félegyházi mentőszolgálatnak szeretnék felajánlani. Erről azonban bővebben még nem kívánt nyilatkozni.

Vastag László alapítványelnök örömmel fogadta a felajánlást és elmondta, hogy a támogatásokból a helyi mentőszolgálat eszközparkját és felszereltségét bővítik, valamint gondoskodnak a mentősök továbbképzéséről is városunk minél jobb egészségügyi ellátásának érdekében.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.