Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Január 14. 10:22, kedd | Helyi
Forrás: Kiss Czakó Imre

Ismerkedj meg a fotózás rejtelmeivel

Ismerkedj meg a fotózás rejtelmeivel

A fotóiskola immár második éve azzal a céllal kerül megrendezésre, hogy a jelentkezőknek segítsen megismerkedni a fotográfia alapjaival, a digitális képalkotó eszközök tulajdonságaival és kezelésével, valamint a digitális képek utófeldolgozásának folyamataival. Segít eligazodni a rohamosan fejlődő technika újításaiban, valamint gyakorlati praktikákat nyújt képeink látványosabbá, jobbá tételéhez. Betekintést nyújt a fotográfia egyes szakterületeibe.

A jelentkezés folyamatos az alább megtalálható elérhetőségeken, mivel a kurzusok a múlt évhez hasonlóan tavasszal és ősszel kerülnek meghirdetésre. A kurzus minden fotózás iránt érdeklődő diák (14 éves kortól) és felnőtt számára nyitott. Az előadásokat és gyakorlati foglalkozásokat képzett, 20 éves tapasztalattal rendelkező, gyakorló fotográfus vezeti, aki közérthetően adja át a szükséges ismereteket.
A kurzus indításának tervezett ideje 2020. ferbuár 17-e. Az időpontot egy héttel (február 10. 18:00) megelőzi egy személyes tájékoztató. Aki a személyes tájékoztatóra nem tud eljönni az alábbi elérhetőségeken is jelezheti részvételi szándékát. A részvétel kurzusonként korlátozott (maximum 10 fő), annak érdekében, hogy a részt vevőknek legyen idejük felmerülő kérdéseiket feltenni és képalkotó eszközeik kezelését bemutatni, gyakorolni.

A kurzus helyszíne:
Kiskunfélegyháza, Korona u. 1
. (a volt Kiskun Borozó vagy volt Tourinform iroda)

Jelentkezési határidő: folyamatos, a kurzusra legkésőbb az első foglalkozást megelőzően 2020. február 8.
Tájékoztató megbeszélés: 2020. február 10. 18:00

Elérhetőségek:
Kiss Czakó Imre – kissczakoimre@gmail.com
70/541-0049

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.