Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. December 15. 11:44, péntek | Helyi
Forrás: BAON

Halálos baleset történt Kecskeméten

Halálos baleset történt Kecskeméten

Halálos baleset történt péntek reggel Kecskeméten, a Bethlen körúton.

Egy busz és egy autó ütközött össze. Az autóban ülők közül egy ember életét vesztette - adta hírül a BAON internetes hírportál.

Helyszíni információink szerint a Daewoo Matiz a Kada Elek utcáról haladt a belváros irányába, amikor a Bethlen körút kereszteződésében összeütközött az autóbusszal. A Daewoo sofőrje feltehetőleg piroson ment át, de ezt a rendőrség vizsgálata fogja megállapítani. Az ütközés erejét jól mutatja, hogy a busz mintegy 25-30 métert tolta maga előtt a Daewoo-t. Az autó jobb első ülésén utazó idősebb hölgy a balesetben elhunyt, a járművet vezető fiatalember megsérült.

Egy munkásokat szállító busz és egy személyautó ütközött össze péntek reggel hét óra körül a Bethlen körút és a Kada Elek utca kereszteződésében. A balesetben az autóban ülők közül egy ember meghalt, egy megsérült. A buszon utazók sértetlenek maradtak. A helyszínelés ideje alatt félpályán halad a forgalom.

Címkék: baleset, kecskemét

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.