Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Április 19. 18:01, péntek | Belföld
Forrás: police.hu

Késsel fenyegetett egy nőt a vonaton

Késsel fenyegetett egy nőt a vonaton

A debreceni körzeti megbízottak rövid időn belül elfogták azt a férfit, aki egy vonaton inzultált egy nőt.

Egy jegyvizsgáló hívta a rendőrséget április 18-án 12 óra körül, mivel segítséget kért tőle egy utas, akit egy férfi inzultált.

A rendőrök a debreceni vasútállomásra mentek, ahol meghallgatták a nőt, aki elmondta, hogy a Budapestről Záhonyba közlekedő vonaton utazott egyedül egy fülkében, amikor egy ismeretlen férfi beült hozzá és beszélgetést kezdeményezett vele. A férfi ezután közeledni próbált a sértett felé, aki ezt visszautasította és el akarta hagyni a kabint, azonban az ismeretlen egy kést vett elő és nem engedte ki. A nő ezt követően kiabálni kezdett, mire a férfi elfutott.

A rendőrök a beszerzett információk alapján keresni kezdték a támadót, akit rövid időn belül a körzeti megbízottak Debrecenben elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették a 40 éves tiszabecsei lakost.
A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése bűntett és szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, amely során előterjesztést tesz a gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.