Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Május 26. 20:52, szombat | Helyi
Forrás: Fizetett hirdetés

Skechers memóriahabos sportcipő

Skechers memóriahabos sportcipő

Robert Greenberg alapította a Skechers kaliforniai cipőket forgalmazó céget 1992-ben.

Eleinte csizmák és deszkás cipők tartoztak a termékpalettába, majd később kibővítették a kínálatot casual és a sokkal nőiesebb vonalú cipők irányába.
A termékek nemcsak a férfiak számára, de nők és gyerekek számára egyaránt elérhetővé váltak. A kínálatán belül két fő kollekciót különböztet meg a cég: a lifestyle, amely a Relaxed Fit komfort és a BOBS cipőket foglalja magába. A másik kategória a teljesítmény (performance), melybe a Skechers GOrun és GOwalk cipők tartoznak.
A memory foam új talpbetét technológiájával olyan érzést tudnak elérni, mintha párnákon járnánk. Ezek a puha talpbetétek maximálisan felveszik a láb formáját olyan érzést keltve, mintha tökéletesen a lábadra szabták volna. A Skechers számára fontos, hogy folyamatosan fenntartsa az elegáns és divatos márka hírnevét, ezért olyan hírességek szerepeltek már kampányaiban, mint a Beatles dobosa Ringo Starr, vagy a Meghan Trainor énekesnő.
Eredetileg a NASA fejlesztette ki a memóriahabot, amikor olyan anyagot szerettek volna létrehozni, amely a legnagyobb energia elnyelést képes biztosítani. Nagy viszkozelasztikusságú polyetilén hab tulajdonképpen ez az anyag, amely olyan nyomáselosztási képességgel bír, amelynek köszönhetően a test nyomáspont nélkül érintkezik az anyaggal. A láb formájához igazodik a memóriahabbal készült cipők talprésze, ezért viselője úgy fogja magát érezni benne, mintha csak rá öntötték volna.
Az új technológia nyugtató hatással bír, pihenteti az igénybe vett, fáradt lábat. Járás közben a talp azon pontját támasztja meg, amelyre a legnagyobb nyomás nehezedik. Kevésbé fog fázni a láb egy memóriahabos talprésszel ellátott cipőben, mert azon felül, hogy a láb formáját felveszi, a test melegét képes megtartani. Minden egyes lépés kényelmes és puha érzést fog biztosítani a szivacs az emlékező képességének köszönhetően. Edző vagy futócipő választásakor mindez különösen fontos.
A cég különböző stílusban tervez lábbeliket: férfi, női utcai cipőket, trendi futócipőket, amelyek a hétköznapokban is használhatóak, de sportcipőket, kifejezetten edzőtermi használatra is. Ma már több, mint 120 országban van jelen, kb. 900 Skechers üzlettel a világon. Az új Skechers modelleket bátran ajánljuk mindenkinek, megéri kipróbálni! Nézz szét bátran a LifeStyleShop webáruházában és válogass kedvedre a modellek közül! Ha segítségre lenne szükséged, ügyfélszolgálatuk örömmel áll a rendelkezésedre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.