Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Szeptember 19. 09:01, vasárnap | Helyi
Forrás: F. Adrienn

Családi napot tartottak a Csólyosi úti kutyamenhelyen

Családi napot tartottak a Csólyosi úti kutyamenhelyen

A Fido Bácsi Közhasznú Alapítvány szeptember 18-án (szombaton) délután családi napot és garázsvásárt tartott a Csólyosi úti kutyamenhelyen.

A nagy népszerűségnek örvendő programon számos kikapcsolódási lehetőség fogadta a kicsiket és a nagyokat egyaránt. A felnőttek vásárolgathattak is a pavilonokban árusított különféle állattartással és motorozással kapcsolatos tárgyakból, eszközökből. Az érdeklődők megismerkedhettek a menhelyi kutyákkal és különféle állatok (cica, nyuszi, kutyus, ló) simogatásával hozták közelebb az állatok világát a gyermekek számára.

A Félegyházi Rendőrkapitányság is képviseltette magát a rendezvényen, pavilonjukban a különböző ügyességi feladatok megoldásáért apró ajándékot kaptak a gyerekek.

A programot az időjárás is a kegyeibe fogadta, hiszen egész délután kellemes, napsütés mellett kapcsolódhattak ki a családok a menhely előtti zöldterületen, ahol még különféle foglalkoztató játékokkal és lovaglással is leköthették magukat a gyerekek.

(Képek: Fábián Adrienn)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.

2024. Április 16. 16:36, kedd | Helyi

Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főúton

Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset.