Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Június 07. 08:06, hétfő | Helyi sport
Forrás: Szabó József

Eredményes hétvége, újabb bajnoki címeknek örülhetnek a birkózók

Eredményes hétvége, újabb bajnoki címeknek örülhetnek a birkózók

Az elmúlt hétvégén Győrszentivánon több utánpótlás országos bajnokságot rendeztek, ahol nagyon szép eredményeket értek el a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzői

Szombaton a 12-13 éves fiúk szabadfogású küzdelmei zajlottak, ahol Bárány-Almási Tamás remekelt. A 69 kg-os súlycsoportban minden ellenfelét legyőzve szerzett újabb magyarbajnoki címet. Ezzel folytatta sikersorozatát, ugyanis két hete kötöttfogásban sem talált legyőzőre.
Vasárnap a 10-11 éves lányok között a Bárány-Almási család másik tagja, Bianka sem adta alább: Ő a 62 kg-osok között lett bajnok.
A 14-15 éves lányok is szépen helytálltak: az 50 kg-os súlycsoportban Páli Éva, a 66 kg-osok között pedig Kiss Henrietta állhatott a dobogó második fokára. Mindketten 3-szor győztek egy vereség mellett. Tapodi Zsófia ötödik lett a 66-kg-osok között.
Ezzel a teljesítménnyel a lányok megszerezték a harmadik helyet a csapatversenyben.
Ugyanott a 10 év alatti gyermekeknek is rendeztek egy gála versenyt, ahol a 37 kg-os Nagy Hunor három győzelemmel aranyérmes lett.

Edzők: Ván Jenő, Szabó József, Kelemen András és Polyák Dániel

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.