Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Június 25. 12:35, kedd | Helyi
Forrás: balaton-atuszas.hu

Hétvégén rendezik meg a Balaton átúszást

Hétvégén rendezik meg a Balaton átúszást

A Lidl Balaton-átúszás Magyarország egyik legnépszerűbb sporteseménye.

2019-ben is tömeges részvételre számítanak a szervezők, ezért azt kérik és javasolják, hogy a zökkenőmentes rákészülés érdekében indulj el időben a rajthelyszínre. A megfelelő parkolóhely megtalálásával várhatóan lesz dolgod, ezért is fontos időben érkezni, hogy ne idegeskedéssel kelljen töltened az átúszás előtti perceket, és távolabbi parkolás esetén is legyen időd nyugodtan visszasétálni a helyszínre.

Készülj fel, hogy a regisztráció, valamint a karszalag átvétele várhatóan sorbanállás mellett fog megtörténni, légy türelmes a helyszínen dolgozó kollégákkal és úszótársaiddal is.

Ha nem tudsz előzetesen megkért orvosi igazolást hozni magaddal, a helyszínen is lehetőséged lesz megvizsgáltatni magad, viszont fontos tudnod, hogy csak akkor állhatsz rajthoz, ha az orvos arra alkalmasnak talál. A helyszíni orvosi vizsgálat igénybevétele továbbá megemeli a nevezési díjadat.

Mivel az átúszásnál az úszóöltözékeden és az úszószemüvegeden kívül másra nem igazán lesz szükséged, arra kérnek a szervezők, hogy a lehető legkevesebb csomaggal érkezz. Az átúszás előtt lehetőséged van csomagban leadni azt a száraz ruhát, törölközőt, stb., amelyre a célba érkezés után szükséged lesz.

A csomagot a szükségleteid minimumát szem előtt tartva készítsd össze. Ne gurulós bőrönddel érkezz! Pólót/felsőt például felesleges csomagolnod, hiszen a célba érés után megkapod az esemény emblémázott pólóját. Esőkabátra szintúgy nem lesz szükség, hiszen eső esetén az esemény elmarad.

Értéktárgyak megőrzését és átszállítását nem vállalják. Ha mégis elhelyezel értéktárgyakat a csomagodban, azért felelősséget nem vállalnak a szervezők!

Az úszóöltözéked legyen kényelmes és kipróbált. Ok, hogy csini az új trikinid, de ne féltávnál derüljön ki, hogy véresre dörzsöli a hajlataidat. Érdemes olyan úszódresszben/úszónadrágban rajthoz állni, amelyben már úsztál hosszan, vagyis meggyőződtél róla, hogy nem csúszik le, nem bántja a bőrödet, és alkalmas sportolásra.

Címkék: Balaton-átúszás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 22. 14:08, hétfő | Helyi

Családi délelőttöt tartottak a könyvtárban

A Föld napja alkalmából családi délelőttre invitálták az érdeklődőket a Petőfi Sándor Városi Könyvtárba.