Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Augusztus 10. 12:28, szerda | Helyi
Forrás: hirado.hu

Kincsesládákat rejtettek el a Tisza-tó körül

Kincsesládákat rejtettek el a Tisza-tó körül

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök virtuális kincsesládákat rejtettek el a Tisza-tó körül – írja a Police.hu.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési szakemberei annak érdekében, hogy valóban felhőtlenül teljen a nyár – az online kitölthető anonim kvízjáték, valamint a Tisz(t)a-tó rajzpályázaton kívül – most virtuális kincsesládák keresésére invitálják a Tisza-tóhoz érkezőket.

A kis táblákra elhelyezett, számozott ládák a mellékelt térkép alapján egyszerűen megkereshetők. A nyereményjátékkal egybekötött játékos keresgélésre 2022. szeptember 11-én éjfélig van lehetőség, de a „prevenciós kincsesládák” ezután is kint maradnak, és tetszés szerint megkereshetők lesznek.

Mit kell tenni?

Meg kell keresni a számozott ládákat és leolvasni a QR kódot! A sorrend tetszőleges, de javasolt a számozást követni. Az 5. ládán lévő kód egy anonim kvízjátékhoz vezet, amelyhez a nyereményjáték is kapcsolódik.
A kérdésekre könnyedén lehet válaszolni, ha előtte megtalálták és leolvasták a ládák kódjait, amelyek bűn- és balesetmegelőzési ajánlásokhoz vezetnek.
Ezt követően ki kell tölteni a kvízt, majd az utolsó kérdés után megjelenő versikét e-mailben be kell küldeni a bunmeg.jaszmrfk@jasz.police.hu címre!

Fontos: a kvíz ANONIM! A küldés gombbal a megfejtés nem érkezik meg automatikusan, ezt külön be kell küldeni a megadott e-mail címre, hogy a sorsoláson részt vehessenek, amelyben javasolt egy telefonos elérhetőséget is közölni.

A helyes válaszok a küldés gombra való kattintással láthatóvá válnak, így rögtön ellenőrizni tudják, hogy esetleg miben tévedtek.

A szervezők a megfejtést beküldők közül sorsolással választják ki a nyerteseket, akik vásárlási utalványt nyerhetnek. Beküldési határidő: 2022. szeptember 11.

A címlapfotó illusztráció.

(Forrás: hirado.hu)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).