Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Szeptember 09. 20:06, szerda | Helyi sport

Triatlonosok Országos Ranglista Versenye Tiszaújvárosban

Triatlonosok Országos Ranglista Versenye Tiszaújvárosban

Szeptember 6-án rendezték meg a Triatlonosok Országos Ranglista Versenyét Tiszaújvárosban. Ideális időjárási körülmények és profi versenyrendezés fogadta a résztvevőket a tiszaújvárosi strand területén.

Az úszást 50 m-es medencében teljesítették, a kerékpározás és a futás a strand melletti úton zajlott, így a nézők végig követni tudták az eseményeket. A félegyházi triatlonosok közül Rogozsán Bánk kezdett gyermek korcsoportban és probléma nélkül teljesítette távját. Serdülő korcsoportban öt félegyházi induló volt. Papp Laura már országos bajnok és országos ranglista győztesként érkezett, de nem lazsált, másodikként ért célba. Csontos Dóra közvetlenül mögötte harmadik lett, ez az eredmény tovább javította helyét a ranglistán. Vincze Nádja, aki az előző versenyt gólyatábor miatt kihagyta, most magabiztos versenyzéssel ért be. Trungel-Nagy Zalán 5. helyen ért be, Szekeres Norbi a mezőny első felében. Trungel-Nagy Kolos ifi korcsoportos futama végig nagy harcot hozott, egy hajszállal lecsúszott a dobogóról, negyedikként ért célba. Fricska Anna szintén negyedik lett, Csontos Fanni is az első tízben végzett, bizonyítva, hogy nem véletlenül kapott első osztályú minősítést. Fricska Fanni, aki Zalaegerszegen bronzérmes volt, itt is jól kezdett, de kerékpáros defekt miatt nem tudta befejezni a versenyt. Ezzel véget ért az idei triatlon szezon és kezdődik az őszi duatlon szezon.

Edzők: Kornokovics Györgyi, Bozsó István

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.