Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Január 07. 16:37, csütörtök | PR

Üzleti célú ingatlanok megbízható forrásból

Üzleti célú ingatlanok megbízható forrásból

Az irodabérlés akkor sem egyszerű feladat, ha már rendelkezünk némi tapasztalattal az ingatlanpiacon és az üzleti életben egyaránt. Számos lehetőség közül választhatunk, érdemes jól körbejárni a kérdést, mielőtt döntünk.

Ebben – is – segítségünkre lehetnek az ingatlankezelő cégek.

Az iroda, mint fontos alap

Egy vállalkozás számára rendkívül fontosak a rendezett körülmények, a szilárd alapok. Ez persze több tényezőből tevődik össze, ugyanakkor biztos, hogy az egész folyamat a megfelelő iroda megtalálásával kezdődik. Az iroda egy vállalkozás főhadiszállása, szellemi és gazdasági központja, egyben a munkavállalók mindennapi környezete, így tehát érdemes megfontoltan dönteni és nem sajnálni a kiadásokat a megfelelő helyre.

A kiadó irodák piaca rendkívül széles; a különálló kisebb helyiségektől, az egészen tágas és fényes, korszerű irodaházakban található ingatlanokig minden megtalálható a kínálatban. A kiválasztáskor nyilván sok múlik cégünk profilján, saját elképzeléseinken és a rendelkezésre álló összegen is. Amit fontos szem előtt tartanunk, hogy az irodánk kifelé is sokat mutat, így a partnerek szempontjából sem mindegy, milyen központot választunk vállalkozásunknak.

Az olyan oldalak, mint amilyen a https://www.in-management.hu számos megoldást kínálnak. És ami ezen kívül még fontos, hogy ha profi segítséget veszünk igénybe, nagyobb eséllyel találjuk meg a megfelelő irodahelyiséget. Legyen szó akár bérlésről, akár vásárlásról, a nagy tapasztalattal rendelkező és a szakmát jól ismerő ingatlankezelők bevonása mindkét fél számára tartogathat előnyöket.

Kereslet és kínálat találkozása

A legideálisabb esetben a legjobb üzletek akkor köttetnek, ha eladó és vásárló is maradéktalanul elégedett. Nincs ez másként a kiadó irodák esetében sem, ugyanakkor annyiban módosul a képlet, hogy az ilyen jellegű ingatlanokat elsősorban cégektől, ingatlankezelőktől szerezhetjük meg. Ez – a lakáspiaci negatív tapasztalatok okán – elsőre sokak számára kételkedésre adhat okot, ám hosszú évek óta jól bevált modellje ez a bérelhető és eladó irodák piacán.

Az ingatlankezelők jó esetben kellő odafigyeléssel vannak a saját portfóliójukba tartozó ingatlanok felé, így azok állapota és felszereltsége az igényeknek megfelelő. Emellett az ügymenethez kapcsolódó összes jogi és adminisztratív teendő leegyszerűsödik, hisz ebben is segítségünkre lehet maga a kezelő cég. Nem kell tehát tartanunk attól, hogy olyan csapdákba sétálunk, mint amilyenek az lakáspiacon előfordulhatnak, hisz itt az ingatlancég nem egyfajta köztes szereplő, hanem konkrétan az ingatlant kiadó/eladó vállalkozás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Március 01. 10:23, péntek | PR

Hogyan rendezd be lakásodat vintage stílusban?

A vintage lakberendezési stílus az elmúlt években megtartotta népszerűségét. Ezen stílust az antik bútorok, a régi időket idéző dekoráció és a romantikus, természetes összkép jellemzi legjobban.