Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Június 06. 16:18, csütörtök | Sport

Valami új kezdődik

Valami új kezdődik

SOLID Racing Team - Székesfehérvár Rallye - 2019.06.07-09.
Számunkra különleges a Székesfehérvár rallye, egyrészt, mert csapatunk oszlopos tagja, Arnold fehérvári, másrészt -

-életünk első olyan tesztjével készültünk, ahol érdemi munkát tudtunk végezni.

A beállítások hogyan sikerültek, csak a versenyen fognak kiderülni, de mondhatom, hogy ennél jobban még nem vártam futamot.
Volt egy komoly szakmai csapat, akik segítették a felkészülést, megtisztelve érzem magam, hogy velük dolgozhattam. Ezúton is köszönöm Nyirfás Julinak, Bessenyey Zolinak, ifj. Kanyik Antinak a közös munkát. Remélem meg tudom hálálni egy sikeres futammal.
Mit is jelent a siker számomra? Azt, hogy a cél, amit kitűztünk, sikerül elérnünk. Ez pedig nem más, mint végre olyan versenyt teljesíteni, ahol a saját tempónkat tudjuk autózni.
Pár nap múlva kiderül, ezt sikerült-e elérni. - tette hozzá Kondella Péter.

Az idei év különleges a számomra, mert újra elfoglalhatom a navigátori ülést. Egerben sajnos nem tudtam kiélvezni, de most ott szeretnék állni a céldobogón és ezt tűztem ki célul. A felkészülésben is voltak változtatások, mint csapat mint egyéni szinten, így úgy gondolom, hogy egy jól felépített és összegondolt tervvel állunk rajthoz. A navigátori feladataimmal kapcsolatban is idén a fejlődést helyeztem előtérbe, sokkal precízebben, pontosabban, több időt és energiát rászánva készülök, melyhez remek segítséget kapok több tapasztalt navigátortól is. A székesfehérvári verseny, számomra mindig az egyik kedvenc volt és remélem most is hasonló jó érzéssel és élményekkel gazdagodva érünk célba. - fűzte hozzá Kondella-Fülep Edina


Partnereinknek köszönjük az együttműködést: Ecoffice Technology Kft. – Triumph Adler; EGROKORR Festékipari Zrt.; Evolution Consulting Kft.; Innovitas Nonprofit Kft.; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; RAIKER – www.raiker.hu; Dokutech Center Kft.; Ital Logisztika Kft.; C+D Automatika Kft,; Kudo Trade Plus Kft,; Tower-Tech Kft,; SP Kosaras Kft.; Best-Vill. 2000 Kft.; KOOS WEBER Hungária Kft., ROBITLÁG Bt.; HUNIPER Permetező Kft., The Body Shop, SEQOMICS Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.