Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Blog | Könyvespolc

2013. Szeptember 30. 15:25, hétfő

Jamie McGuire - Gyönyörű sorscsapás

Jamie McGuire - Gyönyörű sorscsapás

Az új Abby tökéletes, azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik.

Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében - azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik. Travis vézna testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer. Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?

Szerző(k): Jamie McGuire

Eredeti cím: Beautiful Disaster

Eredeti nyelv: angol

Műfaj: Romantikus, Kortárs

Kiadás éve: 2011

Fordító(k): Szűr-Szabó Katalin

Magyar kiadás dátuma: 2012

Kiadó: MAXIM KÖNYVKIADÓ KFT.

Oldalak száma: 450

ISBN szám: 9789632612102

Kapcsolódó könyvek:

Jamie McGuire - Veszedelmes sorscsapás

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2014. Június 20. 11:37, péntek | Könyvespolc

Brent Weeks - Az árnyékvilág peremén

Kylar leszámolt orgyilkos életével. Az Istenkirály hatalomátvétele után a mestere, Durzo, és legjobb barátja, Logan halottak. Kylar új életet kezd: egy új városban, új barátokkal, új hivatással.

2014. Április 10. 15:01, csütörtök | Könyvespolc

Andreas Eschbach - Összeomlás

Andreas Eschbach ezúttal egy lélegzetelállítóan izgalmas világvége-thrillerrel jelentkezik, amely mai, energiaínséges, kőolajfüggő világunkban a lehető legaktuálisabb kérdéseket teszi fel.

2014. Február 06. 15:48, csütörtök | Könyvespolc

Stephenie Meyer - Újhold

Bella mer szeretni. Az élete árán is. Edward Cullen titkokkal terhes hosszú élete során először igazán boldog végre. És ekkor kezdődnek csak az igazi bajok.