Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Január 03. 10:52, csütörtök | Bulvár
Forrás: MTI

A féltékenység ölhette meg Erdei Zsolt házasságát

A féltékenység ölhette meg Erdei Zsolt házasságát

A rajongó lányok tették be a kaput?

Úgy tűnik, hét év után végleg vége Erdei Zsolt és Arabella házasságának. A többszörös világbajnok profi bokszoló a Kiskegyed információi szerint elég rossz passzban van, és sporttal vezeti le a feszültséget.

- Éppen focizok, elegem van, hogy a lapok össze-vissza irkálnak a magánéletemről. Csak ránk tartozik, hogy miért ment tönkre a házasságunk. Nem vagyok jól lelkileg - közölte Erdei Zsolt, aki egy korábbi nyilatkozatában utalt arra, hogy a spanyol édesanyától és osztrák édesapától született Arabella gyakran volt rá féltékeny.

- Elfogadtam, hogy Arabella féltékeny. Vannak időszakok, amikor nehezebben viselem, de alapvetően megértem. Zavarja, ha odajönnek a rajongó hölgyek, akik egyébként sosem esnek túlzásba, mindig tudják, hol a határ. Hét éve élünk együtt, és bevallom, rögös út vezetett idáig - nyilatkozta korábban Erdei Zsolt, akivel kapcsolatban sokan találgatják, mi vezetett ahhoz, hogy végleg elváltak az útjaik.

Madár egyik sporttársa a következőket mondta a Kiskegyednek: "Az biztos, hogy nyomós okuk volt rá, hiszen Zsolti nagyon családcentrikus, és kisfia érdekét szem előtt tartva mindig azt mondogatta: meg kell mentenie a házasságát, hogy Viktorka ne csonka családban nőjön fel. Ám most mindkettőjüknél elszakadt a cérna" - idézte Erdei Zsolt sporttársának szavait a magazin.

Címkék: erdei zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.