Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. Március 03. 12:34, vasárnap | Helyi
Forrás: KEOL

Boronkay Péter Világkupa ezüstöt szerzett Ausztráliában

Boronkay Péter Világkupa ezüstöt szerzett Ausztráliában

Boronkay Péter az idei versenyszezont a devonporti Paratriatlon világkupán kezdte meg Ausztráliában, ahol a kommentátorok szerint is fantasztikus felfutással a dobogó 2. fokára léphetett fel!

- A nyílt vízi úszást nehezítették a hullámok, elsőkènt Mocsári Bence sporttársam hagyta el a vizet, ami után a 6 körös bringapálya következett. Kerékpár során 3-an is megfogtak, èn pedig Bencét, így a 4. helyen futhattam ki a depóból. Végig éreztem magamban az erőt, hogy innen még van esélyem a dobogóra. Tudtam, hogy jobban futok az előttem lèvőknél,a kèrdès az volt,fel tudok e futni ès mekkora előnyük van elöttem. Az egyik ausztrál srácot sikerült beèrjem a futás első harmadában, majd a francia fiút is "hátba csaptam". Próbált jönni velem, elég kemény tempót diktáltunk egymásnak felváltva. A célegyenes előtt még éreztem, van bennem tartalék, sikerült ritmust váltanom így a cèlegyenesben őt is lehajráztam! Nagyon örülök ennek az ezüstéremnek, meglett a téli alapozás és a 3 hét meleg égövi edzőtábor eredménye! Gratulálok a többi magyar eredmènyhez is,köztük a szintén Mercedes-Benz Gyár KMSE sportolójának, Czene Gábornak az első világkupa teljesítésèhez! - nyilatkozta Kecskemét paralimpikonja.

(Forrás: KEOL.HU)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.