Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2018. November 07. 08:58, szerda | Helyi
Forrás: BAON

Emberi maradványokat találtak a Tiszaalpárnál kiégett tanyaépületben

Emberi maradványokat találtak a Tiszaalpárnál kiégett tanyaépületben

Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy csaknem száz négyzetméter alapterületű tanyaépület Tiszaalpár és Bokros között kedden éjszaka.

A tűzesethez a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik több órán át tartó megfeszített munkával tudták csak eloltani a teljesen lángokban álló épületet. A tűz során az ingatlan födémje is beszakadt. Az utómunkálatok során a kiégett épületben emberi maradványokat találtak a tűzoltók.

Mint azt Kovács Andreától, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálat hatósági eljárás fogja megállapítani, ami jelenleg is folyamatban van.

Az üggyel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is. Mint azt Hürkecz Zoltán, megyei sajtószóvivő a Baon.hu-nak elmondta, a Kecskeméti Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Az eljárás jelenlegi szakaszában az idegenkezűség kizárható.

Úgy tudjuk, hogy a házban talált emberi maradványról még nem sikerült megállapítani, hogy nő vagy férfi az elhunyt személy, azt orvosszakértő fogja vizsgálni. Információink szerint a kigyulladt épület egy lakatlan tanya volt, ahová egy hajléktalan személy beköltözött és vélhetően be akart gyújtani, amikor kigyulladt a ház.

Címkék: Bokros, tűz, Tiszaalpár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok

2024. Április 30. 09:08, kedd | Helyi

Forgalmirend-változás a Zöld Nap alatt

A Kiskunfélegyházi Polgármesteri Hivatal Városüzemeltetési Osztálya tájékoztatja a járművezetőket, hogy május 2-án, csütörtökön 08:00-11:00-ig a Zöldnap nap miatt az alábbi forgalmirend változásra számíthatnak:

2024. Április 30. 09:03, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok:

2024. Április 30. 08:40, kedd | Helyi

A fészkelő erdei fülesbaglyok állományának felmérésében segíthet a lakosság

Az erdei fülesbaglyok fészkelő állományának felmérésében kéri a lakosság segítségét a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).