Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Augusztus 02. 14:52, csütörtök | Belföld
Forrás: police.hu

Éveken át kényszerítette szexre saját kislányát egy őcsényi férfi

Éveken át kényszerítette szexre saját kislányát egy őcsényi férfi

Európai elfogató parancs alapján fogták el azt az őcsényi férfit, aki saját, tizenéves kislányával folytatott szexuális kapcsolatot.

Az Egyesült Királyságban fogták el, majd augusztus elsején átadták a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának azt az európai elfogatóparancs alapján körözött 41 éves őcsényi férfit, aki a gyanú szerint 14 éves lányával a gyermek 11 éves kora óta létesített szexuális kapcsolatot a lány akarata ellenére.

A férfi a nyomozás adatai szerint a lányt hetente több alkalommal, különböző módokon kényszerítette fenyegetéssel és erőszakkal szexuális együttlétekre, valamint a gyermekét különféle megalázó élethelyzetekbe hozta, továbbá erotikus tartalmú beszélgetéseket folytatott vele telefonon, és ilyen témájú felvételek készítésére próbálta rávenni őt.

A rendőrök a férfit elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntett, kiskorú veszélyeztetése bűntett, valamint gyerrmekpornográfia bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország