Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2013. Január 10. 15:20, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Fatima már támadja a Voice-t, elszakadt a cérna

Fatima már támadja a Voice-t, elszakadt a cérna

Savanyú a szőlő avagy nem tisztelték a tudást?

Fatima nem bírta tovább leplezi mérhetetlen csalódottságát, és bizony csúnyán kikelt magából, miután szembesült azzal, hogy Czerovszky Heninek is távoznia kellett a Voice-ból. Az énekesnő bevallotta, már bánja, hogy jelentkezett a tehetségkutatóba. Ezzel kapcsolatos érzéseit Heni Facebook-oldalán tette közzé közvetlenül az egykori vokalista kiesése után.

Fatima a Voice legutóbbi profi énekese, Czerovszky Heni távozása után elég keményen kritizálta a tehetségkutatót. Az egykori Fekete Vonat énekesnője leginkább azt sérelmezi, hogy ő is és Heni is ismert előadóként kerültek be a Voice-ba, ám nem értékelték és tisztelték kellőképpen tudásukat. A minap a szintén halálra sértődött Czerovszky Heni Facebook-oldalán posztolta nem éppen hízelgő véleményét a műsorról. Soraiból kiderül, hogy a lány már megbánta, hogy a Voice-ba helyezte bizalmát.
– Heni, aki szeret téged, az tudja, milyen ember vagy és hogy mire vagy képes! Valószínűleg nekünk is jobban át kellett volna gondolni, hogy van-e értelme ilyen show-műsorokban elindulni! De ha már így alakult, távozzunk emelt fővel! És senkinek ne add meg azt az örömöt, hogy még egyszer beléd rúghasson! – írta a közösségi oldalon Fatima.

Címkék: fatima, Voice

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.