Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2020. Február 25. 12:51, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Fergeteges farsangi mulatságot rendeztek a Mezgében

Fergeteges farsangi mulatságot rendeztek a Mezgében

A kiváló szakembereket nevelő Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola nemcsak a versenyekből, hanem a mulatságokból is kiveszi a részét.

Szép hagyományokra tekint vissza az iskolában évről-évre megrendezésre kerülő farsangi mulatság, melyet idén február 14-én tartottak az iskola tornacsarnokában.

A vidám hangulatú rendezvényen 6 osztály képviseltette magát. A fiatalok zenés – táncos produkciókkal készültek, melyet ötletes jelmezekbe öltözve adtak elő. Az iskola tanárai, sőt Rózsa Pál igazgató sem volt rest, hogy maskarát öltsön, és együtt ünnepeljen a diákokkal.

A négytagú zsűri - akik között Kádár Kitti ultramaratoni futó is helyet foglalt - árgus szemekkel tekintette végig a produkciókat, mégsem tudtak dűlőre jutni a döntést illetően. Így 2 első és 2 második helyezett lett a csoportosan beöltözők között. A két egyéni indulót pedig külön elismerte az iskola igazgatója, hiszen ők képviselték az egész osztályt.

- Nagyon nehéz dolgunk volt – vallotta be Rózsa Pál igazgató az eredményhirdetés előtt.
- Elsőként azt néztük, hogy az osztályból hány fő vett részt a produkcióban. Másodikként pedig a koreográfiát, mely be kell, hogy valljam kivétel nélkül minden osztálynál rendkívül magas színvonalú volt csakúgy, mint a felöltött jelmezek és az arcfestés. Engem kiváltképp az összhang és a sugárzó jókedv fogott meg, mely minden egyes produkcióból áradt. De ugyanígy elmondható minden fellépőről az, hogy látszott rajtuk a sok befektetett munka és felkészültség. Hiszen e nélkül nem láthattuk volna azt a csodálatos összhangot, mellyel valóban feltették a koronát az előadásukra – részletezte az igazgató, ezzel is alátámasztva a zsűri pontozását.
- Úgy döntöttünk, hogy minden osztály nyertes, hiszen a jutalom pizzáért mindannyian nagyon keményen megdolgoztak – szólt elismerően a zsibongó fiatalsághoz.

(Képek: Fábián Adrienn)

Címkék: farsang, Mezgé

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA