Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Február 08. 08:45, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Jótékonysági Est a Kossuth Iskolában

Jótékonysági Est a Kossuth Iskolában

A Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Kossuth Lajos Szakközép és Szakiskolája február 7-én tartotta Jótékonysági Bálját az iskola tornacsarnokában.

A Kiskunfélegyházi Szakképző Intézmény és Kollégium Kossuth Lajos Szakközép és Szakiskolája február 7-én tartotta Jótékonysági Bálját az iskola tornacsarnokában.

Noha több színhelyen is zajlottak városunkban jótékonysági bálak az est folyamán, de a legszebb táncot a Kossuth Lajos Iskolában láthatták a megjelentek. Látványos és elegáns keringővel készültek a fiatalok csodaszép ruhákban és szívből jövő lelkesedéssel.

A jeles eseményt Ágoston Tibor igazgató úr nyitotta meg ünnepi beszédével, majd felszolgálták a vacsorát. Az iskola konyhája készítette el az igazán sokrétű finomságot, hiszen töltött káposzta, pörköltek, rántott gomba, fűszeres töltelék is került a tányérokra, többféle körettel és savanyúsággal.

Az est folyamán a Fésűs Duó élőzenével szórakoztatta a vendégeket és gondoskodott a talpalávalóról. Csak a cipőknek kellett bírniuk a hajnalig tartó mulatságot.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Fenntarthatósági témahét a Batthyányban

A fenntarthatósági témahét keretein belül az alsó tagozat színes programokon vett részt iskolai kereteken belül.

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.