Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Augusztus 09. 08:38, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Csontos István

Kiválóan szerepeltek az Országos Bajnokságon a DMTK-KVSE triatlonistái

Kiválóan szerepeltek az Országos Bajnokságon a DMTK-KVSE triatlonistái

Az elmúlt hétvégén Pécsett megrendezett 2018. évi Triatlon Országos Bajnokság Döntőjén és a Triatlon Váltó Országos Csapatbajnokságán a DMTK 8 triatlonistája indult.

Az első pécsi triatlon verseny, amelynek a Tüskésrét és környéke adott otthont a hőség ellenére kitünően szervezetten, jó hangulatban zajlott le.
A szezon utolsó ranglistás triatlon versenyén a kánikulában csak az úszótáv teljesítése adott némi hűsítést a sportolóknak, a kerékpáros és futó távok megtétele a kiváló pálya ellenére is embert próbáló feladat volt a több, mint ezer induló számára.
Az idén márciusban alakult DMTK-KVSE AQUASPORT Triatlon Szakosztályának versenyzői az egész évben kiváló eredményeket elérve most is bizonyították, hogy van létjogosultságuk a triatlon sport utánpótlás élvonalában.

A szombati ranglistás versenyen a következő eredmények születtek:
Gyermek korosztály:
• Lányoknál: Papp Laura 2., Csontos Dóra 5., Vincze Nádja 18. helyezés
Csapatversenyben Papp Laura, Csontos Dóra, Vincze Nádja a 2. helyezést érte el.
Fiúknál: Trungel-Nagy Zalán 8. helyezés
Serdülő korosztály fiúk:
Trungel-Nagy Kolos 6. helyezés
Ifi korosztály lány:
• Fricska Anna 4. helyezés
• Csontos Fanni 20. helyezés

Junior korosztály lány:
• Fricska Fanni 10. helyezés
Vasárnap 131 csapat 393 versenyzője vett részt ugyanitt a Váltó Országos Bajnokságon, amelyen minden 3 fős csapat, - tagjai egymást váltva - egy szupersprint triatlon távot teljesített.
A DMTK-KVSE gyermek korosztályos lányai, Papp Laura, Vincze Nádja és Csontos Dóra összeállításban indultak a megmérettetésen és óriási versenyben, fantasztikus erőbedobással, még az idősebb korosztályú csapatokat is sorra megelőzve, az ezüst érmet hozták el.

A triatlon szakosztály versenyzőinek felkészítését Hajdú László úszóedző, Nagy Viktor atlétika edző és Bozsó István kerékpáros edző segítették.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.