Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Augusztus 28. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Klasszikus zene jazz ruhába bújva

Klasszikus zene jazz ruhába bújva

A közelmúltban megalakult The Fusion Art zenekar a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban mutatkozott be augusztus 25-én a Hattyúkerti Zenés Esték című rendezvénysorozat keretein belül.

Az együttest a fúvós hangszeren játszó Földi Jácint, Várkonyi Zsolt basszusgitáros, Kovács Levente billentyűs és Varga Ákos dobos alkotják. A zenekar történte a Tulipán című dal megírását követően indult útjára és a közeli terveik között szerepel egy lemez kiadása, mellyel megkedveltetik közönségükkel az általuk képviselt új és izgalmas zenei műfajt. Minden bizonnyal ez a lemezt is - csakúgy mint a további koncerteket is - olyan sikerrel fogja fogadni a közönség, mint a könyvtári előadásukat.

A különleges stílusötvözés, mely a klasszikus zenét bújtatja a jazz ruhájába, kiszélesíti a hallgató közönség skáláját és magához csalogatja mindazokat, akik felül kívánnak emelkedni a szürke hétköznapok dallamvilágán és valami különlegesre, egyedülállóra vágynak.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.