Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2013. Május 02. 20:17, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Medveczky Ilona megnyerte a pert az RTL ellen

Medveczky Ilona megnyerte a pert az RTL ellen

A díva szerint műbalhéval akarták ellehetetleníteni.

Medveczky Ilona elmondása szerint annak idején csúnyán kitették őt a Szombat esti láz című műsorból. Az eset miatt a díva beperelte az RTL Klubot, amit meg is nyert. Ilona ma is úgy gondolja, szándékosan kreáltak köré műbalhét, ám mégsem haragszik a csatornára.

Medvecky Ilona, a Szombat esti láz korábbi szériáinak meghatározó szereplője volt, ám az RTL Klub vezetősége egyszer csak úgy döntött, kiteszik a zsűriből. A művésznő a Star magazinnak elmondta, méltatlanul bántak vele, egy hideg, rosszul felszerelt elkülönítőnek nevezett öltözőben váratták 12 órán keresztül a vékony fellépő ruhájában november 1-jén, s a lavina azután indult el, miután ezt szóvá tette.

– Úgy küldtek el, hogy tartoztak négy havi gázsimmal. Én már hagytam volna az egészet, de aztán az ügyvédem biztatására bepereltem a csatornát. A pert megnyertem, egy havi elmaradást fizettek ki végül. Nincs harag a szívemben – állítja a híresség.

Medveczky Ilona leszögezte, hiába is kavartak műbalhét körülötte annak idején, azt a teljesítményt, amelyet hatvan év munkájával elért, nem tudták tőle elvenni, erkölcsileg nem tudták megsemmisíteni.

Medveczky Ilona a Szombat esti láz több szériájában is zsűrizett. Először 2006-ban, majd 2007-ben és 2008-ban tűnt fel a műsorban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.