Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Április 03. 10:53, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Oláh Gergő gusztustalan áprilisi 'tréfa' áldozata lett

Oláh Gergő gusztustalan áprilisi 'tréfa' áldozata lett

Az én lelkem tiszta marad. De a tiéd?

Oláh Gergőt kábellopással gyanúsították meg a világhálón április 1-jén. Több honlap is átvette a hírt, és a Facebookon is futótűzként terjedt, hogy az X-Faktor győztesét letartóztatták kábellopásért, ami miatt órákra fogdába zárták. Gergő természetesen nem hagyta annyiban a dolgot, Facebookon tisztázta magát a vád alól.

„Az X-Faktor legfrissebb nyertesét az éjszaka állították elő, kis értékre elkövetett kábellopás vétsége miatt. 3 óra hosszán keresztül volt a fogdában. A sztár azt állította, hogy a haverok belerángatták, ő nem is tudta, hogy mit csinál, csak felemelt egy kábelt. Akár 100 000 Ft-ot is fizetnie kell, ha bűnösnek találják” – így szólt a hírt, amitől az X-Faktor győztese érthető módon teljesen kikészült.

– Sajnos nem tudom szó nélkül hagyni, ami történt! – kezdte Gergő, aki állítólag csak egy áprilisi tréfa áldozatául esett.

– Épp egy fellépésre mentem, amikor útközben felhívott egy barátom, hogy mit olvasott a Facebookon! Csak annyit mondanék, hogy az én szüleim mindig a tisztességes életre tanítottak és ebben a szellemben neveltek fel, mi mindig is példamutató roma család voltunk a falunkban (mondták ezt a falunkbéliek), és ha semmink sem volt, akkor sem tudtunk volna ilyet csinálni!!! Nem is tudom, hogy mit mondhatnék még. Nagyon rosszul érintett, hogy valakinek örömöt okoz, hogy mást megaláz és kitalál ilyet. Nem értem, hogy miért kellett ez?! – tette közzé Oláh Gergő, majd a hír kitalálójának üzent.

– Ha neked ez örömöt okozott, hát legyen, legyél boldog, de az én lelkem tiszta maradt hiába akarod bemocskolni viszont a te lelked milyen?!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.