Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Január 07. 10:38, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

'Peller hipno' szüléssel hozza világra gyermekét

'Peller hipno' szüléssel hozza világra gyermekét

Ebben a hónapban várja kisfiát Peller Mariann, akit ahogyan egyre közelebb kerül a szülés pillanatához, elfogja a félelem. Igyekszik tudatosan felkészülni a nagy napra, melyen férje és édesanyja is mellette lesz.

Mariannak már egy hónapja sincs hátra a szülésig, így az utóbbi pár hétben mindent beszerzett, ami szükséges egy újszülött érkezéséhez. A Story4 műsorvezetője már nagyon várja, hogy karjaiban tartsa kisfiát, akinek a Kornél nevet adják majd.
- Amióta kismama lettem, ismerősök és ismeretlenek minden okosságot és szörnyűséget elmeséltek már a szülésről. A várandós jógán találkoztam egy anyukával, aki az első szülésének élményeibe avatott be minket. Épp, hogy megkezdődtek otthon a fájások, azonnal elindultak a kórházba. Mire beértek a szülőszobára, 10-12 perc múlva megszületett a baba. De hallottam már a másik végletről is, a hosszú órákon át tartó vajúdásról és a kínzó szülésről, aminek a vége mégis császármetszés lett - osztja meg Mariann élményeit a sorry! most megjelent számában, aki a rémtörténeteket hallva kissé tart még a szülés pillanataitól.
Tudja, hogy a vajúdás és a szülés egy megerőltető, erős fájdalommal járó dolog, ezért igyekszik tudatosan felkészülni a nagy napra.
- Kismama jógán hallottam először a hipno-szülésről. Állítólag ezzel a módszerrel csodálatos élmény a szülés. Ennek az a lényege, hogy a szülés alatt hagyni kell a női testnek, hogy irányítson, miközben önmagunk hipnotizálásával, teljes ellazulással, a fájások vagy görcsök másfajta értelmezésével kíméletesebbé, gyengédebbé tehető a szülés. A módszer felkeltette az érdeklődésemet, úgyhogy még az is lehet, hogy ennek segítségével hozom világra a kisfiamat.

Címkék: peller mariann

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.