Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Május 24. 15:18, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

25 éve öregbíti Félegyháza hírnevét a Pizolit Kft.

25 éve öregbíti Félegyháza hírnevét a Pizolit Kft.

Czakó Tibor, a Pizolit Kft. tulajdonosa és ügyvezetője elismerő oklevelet vehetett át május 22-én (vasárnap) a Városalapítók Hete Fesztivál zárásaként megrendezett ünnepi testületi ülésen.

A „Kiskunfélegyháza Város Gazdaságának Fejlődéséért” kitüntető címet a közismert és köztiszteletben álló vállalkozó a város gazdaságélénkítése terén vállalt szerepe, a hazai és nemzetközi személyszállításban kiemelkedő teljesítménye, a város jó hírnevének öregbítése elismeréseként vehette át a városháza dísztermében.

Czakó Tibor érdeklődésünkre elmondta, hogy a cége 1991-ben magánvállalkozásként indult, jelenlegi cégformában pedig 1996-tól működik. Fő profiljuk a személyszállítás: a dolgozók szállításától a luxus utakig, bel-, és külföldön egyaránt. Megbízhatóságuk mellett rugalmasságukkal és minőségi szolgáltatásukkal nyerték – és nyerik el a mai napig - a megrendelők bizalmát. Saját járműparkjukat 28-61 fős főként Euro5-ös 6-os motorral szerelt, környezetkímélő luxusbuszok alkotják. Az egyre növekvő fővárosi megrendelések miatt hozták létre 2001-ben budapesti kirendeltségüket, ahol szintén nagy tisztelettel állnak a leendő ügyfelek szolgálatában.

Emellett foglalkoznak nemcsak autóbusz, hanem egyéb járművek javításával, műszaki vizsgáztatásával, szervizelésével is telephelyükön, mely az a volt Vörös Csillag TSZ területén van (III. ker. 173.).

A cég sikereit mi sem bizonyítja jobban, mint a turisztikai szakma hagyományos évadnyitó rendezvényén 2011-ben átvett Év Autóbuszos Személyszállítója díj, melyet Czakó Tibornak, a Pizolit Kft. ügyvezetőjének ítéltek meg. Kiváló teljesítményét és a városunk rendezvényeihez való rendszeres hozzájárulást – a sporthoz éppúgy, mint a kulturális eseményekhez nyújtott önzetlen anyagi segítséget – méltán jutalmazta ezúttal Kiskunfélegyháza polgármestere a képviselőtestület nevében a kitüntető oklevéllel.

Reméljük még sokáig színesíti városunk sikeres és nagymúltú vállalkozóinak palettáját Czakó Tibor. Ehhez kívánunk neki és cége minden dolgozójának jó egészséget és további gyümölcsöző munkát.

(Címlapfotó: Bús Csaba)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok