Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2018. Szeptember 25. 15:29, kedd | Helyi
Forrás: Csontos István

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

3 arany, 2 bronz a nágocsi Duatlon Ranglistás versenyen

Vasárnap Nágocs adott helyet a Rövidtávú Duatlon országos Bajnokságnak és a Magyar Triatlon Szövetség utánpótlás ranglistás versenysorozatának soron következő helyszínének, ahol indultak a DMTK-KVSE AQUASPORT egyesület kiskunfélegyházi triatlonistái.

Az idei szezon legnehezebb versenyén vagyunk túl. A pályán belüli 225 méteres szintkülönbség feladta a leckét a gyerekeknek. A nagyon technikás, sok kanyarral, lejtővel és emelkedővel tarkított kerékpáros pályát az alföldi sík terephez szokott versenyzőink kiválóan teljesítették – nyilatkozta büszkén Bozsó István a DMTK-KVSE Triatlon szakosztályának vezetője.

A nehéz körülmények ellenére kiváló eredményekkel tértek haza a félegyházi versenyzők, 3 korosztályban is elhozták a legjobbaknak járó aranyérmet és minden DMTK-s az első hatban végzett.

A sprint kategóriában 5 km futás, 20 km kerékpár és 2,5 km futás után Fricska Fanni junior korosztályban 1. helyezést és Fricska Anna ifi korosztályban 1. helyezést értek el. Anna a női versenyzők között elsőként érkezett be, ezzel a kategória abszolút bajnoka címet is elnyerte.

Trungel-Nagy Kolos, 3 km futás, 12 km kerékpár és 1,5 km futás távon remek versenyzéssel a serdülő korosztály 5. helyét szerezte meg, Trungel-Nagy Zalán a gyermek korosztály bronzérmeseként végzett a 2 km futás, 8 km kerékpár és 1 km futás teljesítése után.

A gyermek korosztály női versenyében Papp Laura 1. helyezettként, Csontos Dóra 3. helyezettként állhatott a dobogóra, míg Vincze Nádja a 6. helyezést harcolta ki teljesítményével.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.