Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Június 21. 08:00, szombat | Helyi
Forrás: - Adrienn -

3 fontos szabály a szép barnaságért

3 fontos szabály a szép barnaságért

Ahhoz, hogy bőrünk ne veszítsen feszességéből, és megőrizzük annak rugalmasságát, nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk.

Először radírozzunk
Az első és a legfontosabb lépés, hogy távolítsuk el az elhalt hámsejteket. Ehhez használhatunk barna cukrot különböző olajokkal keverve, de hasznosak a különféle testradírok is, amelyek fantasztikusan simává teszik a bőrt. A radírozás nagyon fontos nyáron, mert így a megszerzett barnaság még tovább kitart, ráadásul egyedülálló frissességet kölcsönös a bőrnek, selymesen sima és bársonyos érzetet nyújt.

Ápoló kényeztetés
Radírozás után mindenképpen kenjük be a testünket ápolókrémmel. A legjobb, ha olyan anyagot választunk, amely felerősíti bőrünk védekezőképességét, így a káros sugaraknak, külső hatásoknak jobban ellenáll. A legtöbb antioxidánst az egzotikus pálma gyümölcs tartalmazza, így egyedülállóan táplálja bőrünket.

Igyunk sokat!
Ahhoz, hogy bőrünk ne veszítsen feszességéből, és megőrizzük annak rugalmasságát, nagyon fontos, hogy elegendő folyadékot igyunk. Erre a legmegfelelőbb a szénsavmentes ásványvíz, amelyet kiegészíthetünk 100%-os gyümölcslevekkel, a lényeg, hogy naponta legalább 2 litert igyunk meg, egyenletesen elosztva.

Címkék: ápolás, bőr, barnaság, nyár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.

2024. Május 17. 10:17, péntek | Helyi

Erőszakkal akarta rávenni

Vádemelést javasolnak azzal az idős férfival szemben a kiskunfélegyházi rendőrök, aki az utcán kezdte ütlegelni korábbi élettársát azért, hogy rábírja a visszaköltözésre.

2024. Május 17. 09:48, péntek | Helyi

MME: nem kell félni az ártalmatlan tőrösdarazsaktól

Májustól lehet számítani a termetes tőrösdarazsak feltűnésére, de ezek a rovarok az emberekre, a háziállatokra nem veszélyesek - figyelmeztet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesült (MME)

2024. Május 17. 09:46, péntek | Helyi

A MÁV kérése - Ha pünkösdkör utazik, váltsa meg már most vonatjegyét!

Május 19-én, vasárnap az ünnepnapi, 20-án a vasárnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok, 21-én pedig már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.