Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Szeptember 18. 16:13, szerda | Helyi
Forrás: Szerk.

A gondolatok és érzelmek egészségi állapotunkra gyakorolt hatása

A gondolatok és érzelmek egészségi állapotunkra gyakorolt hatása

E témában tart előadást Balogh Béla Kiskunfélegyházán október 3-án, 18 órai kezdettel a Móra Ferenc Művelődési Központban.

A Béke Egy Mosollyal Kezdődik Alapítvány szervezésében Balogh Béla Kiskunfélegyházán tart előadást. A rendezvény szervezője Papp Anett bízik abban, hogy a jegyekből befolyt bevételből sok-sok kisgyermek karácsonyát tudja megszépíteni ajándékkal, meglepetésekkel.

Balogh Béla foglalkozását tekintve út- és hídépítő mérnök. Kolozsváron született 1955-ben, és egyetemi tanulmányait is ott végezte. Neve a hazai ezoterikus körökben a "Végső valóság" című könyvének megjelenésével vált igazán közismertté. A könyv magyar nyelven 2001 óta hét kiadást ért meg. Ezt követte a "Gyógyító meditáció" című könyv CD melléklettel, amely minden komoly érdeklődő számára lehetővé teszi, hogy saját gyógyulásában aktívan részt vegyen, és belső energiatartalékait a megfelelő irányba mozgósítsa, majd "A tudatalatti tízparancsolata című könyv CD melléklete több mint tíz évi munka és tapasztalat alapján állt össze. Balogh Béla - írói munkássága mellett - jelenleg is hídépítő mérnökként dolgozik Budapesten – olvasható a bookline.hu internetes oldalon az előadóról.

Az október 3-án 18 órakor kezdődő előadásra jegyek kaphatók a Móra Ferenc Művelődési Központban (helyszínen), a Tourinform Irodában, illetve Papp Anettnél a 06/70-342-1131-es telefonszámon.

Címkék: balogh béla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.