Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2013. Szeptember 05. 20:37, csütörtök | Belföld
Forrás: orientpress

A hétvégére visszatér a nyár

A hétvégére visszatér a nyár

Pénteken derült, túlnyomóan napos időre számíthatunk. Eső nem lesz. Reggel hűvös lesz, délután viszont ismét kellemes melegre, 24 fok körüli hőmérsékletekre készülhetünk - írja a köpönyeg.hu, ami egész hétvégére nyárias időjárást ígér.

A portál szerint Szombaton sem kell esőtől tartanunk, száraz, napos idő várható. Reggel 4-11, délután 22-27 fok között alakulhat a hőmérséklet. Vasárnap folytatódik a kellemes, késő nyárias időjárás. A hőmérséklet délután 26 fok körül alakulhat. A délkeleti szél megélénkülhet.

Hétfőn eleinte marad a napos, nyárias időjárás, majd fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és nyugat felől az esti órákban egyre többfelé várható zápor, zivatar. Kedden - jelen számítások szerint - borongós időre van kilátás, többfelé esővel, záporral, helyenként zivatarral - olvasható a köpönyeg.hu honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 12:17, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között

Nukleáris megállapodás jött létre Magyarország és Japán között, a két ország ennek alapján együtt fog működni egyebek mellett a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztésében is

2024. Május 21. 10:02, kedd | Belföld

Éjfélkor jár le az szja jóváhagyásának határideje

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Május 21. 06:00, kedd | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - Őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát

Segítségnyújtás elmulasztása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették a szállodahajó kapitányát hétfőn - közölte a rendőrség a police.hu-n.