Hírek
2018. Április 05. 15:30, csütörtök |
Helyi
Forrás: Adrienn
A húsvéti ételek új élete

A Tupperware Főzőklub háziasszonyai még a húsvétról kimaradt ételekből is tudnak új finomságokat az asztalra varázsolni.
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az április 4-én tartott klubfoglalkozáson felvonultatott egészséges ételek sora, melyeknek az alapanyagát mind-mind a húsvétra készített harapnivalók alkotják.
Mint minden hónap első szerdáján, így áprilisban is összegyűltek a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában a félegyházi főzőklub háziasszonyai. Amellett, hogy a lelkes csapat a Tupperware termékcsalád legújabb termékeit és az új akciókat is megismerhette, ráadásként receptekkel gazdagodva térhetett haza.
Az alábbi finomságok készültek el klubfoglalkozáson:
- Húsvéti sonka tésztával újragondolva (Ultra Pro edényben készítve)
- Baconos csirkemáj (Ultra Pro edényben készítve)
- Bulgur saláta friss zöldségekkel
- Spenótos csirkemell (Ultra Pro edényben sütve) tökmagolajos sárgarépa salátával
- Kamondi tészta édesen (Ultra Pro edényben készítve)
A főzőklub háziasszonyai mindenkit szeretettel várnak következő klubfoglalkozásukra, mely 2018. május 2-án (szerdán) lesz a Móra Ferenc Művelődési Központ emeleti klubszobájában.
Kapcsolódó galéria
Ezek érdekelhetnek még
2025. Április 30. 14:11, szerda | Helyi
Koppányok Versenyben
Vannak íjászok, akiknek az íjászat a hagyományőrzés egyik formája. Vannak íjászok, akiket az íjászat, mint sport ragadott magával, és szeretik az íjászat adta kihívásokat.
2025. Április 30. 14:08, szerda | Helyi
Anyakönyvi hírek
Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.