Városlista
2024. június 9, vasárnap - Félix

Hírek

2018. December 08. 21:13, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

A karácsony már kopogtat az 5. számú választókörzetben is

A karácsony már kopogtat az 5. számú választókörzetben is

Mint minden évben, idén is gondoskodott az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője arról, hogy mindenkinek legyen ünnep a karácsony.

A Szent Imre herceg u. és a Bajcsy utca sarkán felállított karácsonyfa mindenkinek melegséggel tölti el szívét. Nemcsak a körzetben lakókét, hanem akik épp arra sétálnak, vagy ügyes-bajos dolgaikat intézik nap, mint nap és egy pillanatra megállnak az ünneplőbe öltöztetett fenyőfa előtt.

A Kiskunfélegyházi Göllesz Viktor Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény tanulói és nevelői ezúttal is felajánlották segítségüket a képviselőnek. A szép díszítés az ő kezük munkáját dicséri.

S, hogy teljes legyen a karácsony azok számára is, akik egyedül töltik ezeket a napokat Balla László alpolgármester szeretettel hív és vár mindenkit 2018. december 19-én, szerdán 17.00 órára karácsonyi ünnepségre a Göllesz Iskolába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 07. 16:22, péntek | Helyi

Vasárnap lesz a júniusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. június 9-én. (vasárnap).

2024. Június 07. 12:35, péntek | Helyi

Megnyílt a Magyar menyasszony kiállítás az Aranymonostor Látogatóközpontban

Megnyílt a Magyar Nemzeti Múzeum időszaki kiállítása, a Magyar Menyasszony pop up változata Bugacon az Aranymonostor Látogatóközpontban.

2024. Június 07. 08:00, péntek | Helyi

Nyitnak a Csongrádi Kézművesházak

Elérkezett az idő, hogy idén is megnyissák kapuikat a Csongrádi Kézművesházak.

2024. Június 06. 16:38, csütörtök | Helyi

Csongrádon találkoznak az erősemberek

Szombaton (június 8.) egész napos program várja a sportág érdeklődőit.