Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. December 05. 15:00, vasárnap | Helyi
Forrás: F. Adrienn

A kettős kereszt a szeretet erejét is jelképezi

A kettős kereszt a szeretet erejét is jelképezi

Mint minden évben, idén is felállította a kettős keresztet a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kiskunfélegyházi Szervezete a főtéren.

A keresztállítási ünnepségre 2021. december 5-én, vasárnap került sor, ahol Kollár László, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kiskunfélegyházi Szervezetének elnöke mondott köszöntő beszédet:

- Szinte már megszokásból jövünk össze ezen alkalomból, hogy megmutassuk, vannak még olyanok, akiknek a szeretet, egymás társasága többet ér, mint a fekete péntek vagy a pénzmammon hajszolása. Mindannyian porból és hamuból vétettünk és azzá is leszünk. Csak az nem mindegy mi történik a két végpont között. Ki hogyan éli az életét. Akinek van egy helyes és előremutató értékrendje az úgy tud élni és az életével hatni, hogy az a többiek a külső szemlélők, a más vallásúak számára is követendő és példamutató legyen. Krisztus Urunk tanúságai erről szólnak. Aki követi tanítását, megtalálja a járható utat. Az ő tanítása szerint hívjuk fel a figyelmet mi is eme kereszt állításával az ünnep bensőségességére, meghittségére, a család fontosságára, a szeretet erejére, az ünnepvárásra, az eljövetelre.

Az ünnepséget Kiss Ákos Jenő és Toldi Níla dalai tették teljessé. Tekerőlanton közreműködött: Nagy Tünde, verset mondott: Sövény Tibor.

(Képek / video: Fábián Adrienn)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.