Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2015. Május 09. 11:22, szombat | Helyi
Forrás: Adrienn

A közös munka mindig hoz gyümölcsöt!

A közös munka mindig hoz gyümölcsöt!

Ma (május 9-én) bizonyosságot is láthatunk az összefogás eredményéről a Kossuthvárosi Óvoda mögötti ligetes részen.

Horváth Tamás önkormányzati képviselő ismét bebizonyította, hogy csak kezdeményezés szükséges ahhoz, hogy egymásra találjanak az emberek egy közös ügy érdekében. Noha az esős időjárás nem támogatta a múlt hét szombatra tervezett programot, de a cél olyan fényesen ragyogott a jelentkezők szeme előtt, hogy az első lehetséges időpontban végre nekirugaszkodtak a munkálatoknak.

Sokan lemondtak a hétvégi lustálkodásról és sarlót, fűnyírót, gereblyét ragadtak, hogy rendbe tegyék a város ezen részét. A segítők között voltak akik tavaly is részt vettek ezen a megmozduláson - amelyet szintén a képviselő úr szervezett - de sok új arcot is lehetett látni szerencsére. Az elmúlt évben megtapasztalt jó hangulat ezúttal is a résztvevők mellé szegődött és percről-percre szépülő liget látványa mindenkinek erőt adott a további feladatokhoz.

A nemes kezdeményezés pedig meghozta gyümölcsét, szinte újjávarázsolták a városrész egyrészét a szorgos kezek.

Örömmel láthatjuk, hogy az összetartás itt Kiskunfélegyházán is működik. A közös munka eredménye pedig már most a munka közepén megmutatja magát: egy tiszta, rendezett, kellemes városrész látványával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 11:13, kedd | Helyi

Ma éjfélig küldheti be az adóbevallását és rendelkezhet adója 1+1 százalékáról

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni hívta fel a figyelmet kedden a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

2024. Május 21. 10:32, kedd | Helyi

Már kirajzolódnak Móra arcvonásai a homokhalomból

Május 17-én nyílt meg a Miénk itt a tér szabadtéri kiállítás, a Petőfi-téren. A megnyitón hangszeren közreműködött Sevecsek Béla.

2024. Május 19. 10:58, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

Pünkösdvasárnap, a Szentlélek kiáradásának főünnepe – 2024. május 19.

2024. Május 17. 19:42, péntek | Helyi

A digitális dzsungelben is van létjogosultsága a grafikáknak

A Holló László Képzőművész Kör Grafikai Szakkörének kiállítása nyitotta meg a Városalapítók hete programsorozatát május 17-én (pénteken) az Ágyú Kézműves Sörgaléria és Gasztroműhelyben.