Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. November 01. 18:54, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

A munkahelyéről lopott

A munkahelyéről lopott

A kiskunfélegyházi nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek gyanúsítottja a munkahelyéről lopott, majd többet nem ment be dolgozni. A rendőrök vádemelést javasolnak a férfi ellen.

Bejelentés érkezett 2019. május 16-án reggel a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra, mely szerint egy épülő házból fűtéssel és vízszereléssel kapcsolatos idomokat, elosztókat és szerelvényeket tulajdonítottak el közel hatszázezer forint értékben. Az elvitt dolgok jó részét korábban már felszerelték a helyükre, így azokat a tolvaj fűrésszel távolította el, ezzel további rongálási károkat okozva.

A nyomozás során kiderült, hogy a bűncselekmény elkövetésével az egyik munkás gyanúsítható, aki a lopást követően többet nem ment vissza az építkezésre. A férfi ismerte a terepet, így éjjel a kerítés alatt bebújva jutott be a területre. A saját fűrészével ledarabolta az elosztókat és szerelvényeket, és azokat egy szatyorban magával vitte. A lopott tárgyak egy részét rövid idővel később egy másik építkezésen felhasználta az elkövető, nagyobb részüket azonban a nyomozó hatóság lefoglalta, és a jogosult részére visszaadta.

A lopás bűntett elkövetésével gyanúsítható 33 éves férfi a kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az eljárás során szabadlábon védekező gyanúsított ügyében a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Április 22. 14:08, hétfő | Helyi

Családi délelőttöt tartottak a könyvtárban

A Föld napja alkalmából családi délelőttre invitálták az érdeklődőket a Petőfi Sándor Városi Könyvtárba.

2024. Április 22. 13:49, hétfő | Helyi

Batthyánys harcművészek

Muay Thai házibajnokságot rendeztek Kiskunfélegyházán.