Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Március 26. 15:56, csütörtök | Helyi
Forrás: petofiszallas.hu

A petőfiszállási Csicsergő Óvoda dolgozói most is serénykednek

A petőfiszállási Csicsergő Óvoda dolgozói most is serénykednek

Szász János, Petőfiszállás polgármestere a Kormány rendelkezése alapján azonnal átcsoportosította a Csicsergő Óvoda dolgozóit más önkormányzati feladatokhoz.

A dajkák az önkormányzati konyhán dolgoznak, az intézmény többi munkatársa hivatali-adminisztrációs és szociális tevékenységet végez.
Kőrös Anikó intézményvezető elmondta, hogy a Csicsergő Óvoda munkatársai jelenleg rendkívüli munkarend szerint dolgoznak. Az Oktatási Hivatal által kibocsátott módszertani ajánlások szerint végzik munkájukat, és a fenntartó önkormányzat utasításait követve besegítenek annak növekvő feladataiba.

Az óvoda munkatársai eddig szájmaszkok varrásával járultak hozzá a szükséges védőfelszerelések beszerzését segítve. Valamint a most összeállításra kerülő csomagok elkészítésében is aktívan részt vesznek.

Az önkormányzat a 70 év feletti lakosai részére díjmentes "Vitamin csomagot" készít, melyet 186 személy részére fog kiosztani a következő napokban. A csomag tartalmaz almát, sárgarépát és vitaminban gazdag savanyú káposztát. A továbbiakban az önkormányzat minden kérést és igényt teljesít a petőfiszállási lakosok egészségének védelme érdekében. A település polgármestere, minden önkormányzati képviselő és a szociális intézmény dolgozói a nap 24 órájában állnak rendelkezésre.
Nagy tisztelettel adózunk a település ellátásában dolgozó minden személynek, különösen a szociális dolgozók munkáját illetően.

Nyomatékosan kérjük, hogy MARADJANAK OTTHON, mindenben segítünk!

"Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen" (Széchenyi István)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.

2024. Április 22. 14:46, hétfő | Helyi

Ma van a Föld Napja

2024-ben újra fókuszban a műanyagok a 34. magyar és az 54. világméretű Föld napján.

2024. Április 22. 14:17, hétfő | Helyi

Sokat árthat a jószándék is!

Ne vigyék haza a madárfiókákat és más állatkölyköket, őzgidákat, nyúl-, nyest- és mókuskölyköket, vadmalacokat! - kéri a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).