Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Február 26. 13:06, péntek | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Az oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztet a rendőrség

Az oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztet a rendőrség

A koronavírus elleni oltási regisztrációval visszaélő csalókra figyelmeztetett a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu honlapon.

A közlemény szerint két ismeretlen a körzeti orvosi rendelő nevében keresett fel lakásán egy nagykanizsai idős férfit. A csalók azt állították, hogy a koronavírus elleni oltási listára felkerülésért alá kell írni a náluk lévő regisztrációhoz szükséges dokumentumokat.

A férfi aláírta a dokumentumot, de később gyanúsnak találta a körülményeket, ezért felkereste a rendelőt, ahol elmondták neki, hogy senkit nem küldtek ki azért, hogy regisztrálják az oltásra - írták.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a hasonló esetek megelőzéséért arra hívja fel az állampolgárok figyelmét, hogy az oltási regisztrációval senkit nem keresnek meg személyesen a lakásán, azt kizárólag a www.vakcinainfo.gov.hu oldalon tehetik meg azok, akik élni kívánnak az ingyenes oltás lehetőségével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.