Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2014. December 19. 15:34, péntek | Helyi
Forrás: szegedma.hu

Az ünnepek alatt nem kapcsolják ki az áramot

Az ünnepek alatt nem kapcsolják ki az áramot

Az EDF DÉMÁSZ Zrt., mint felelős villamosenergia-szolgáltató a nehéz anyagi körülmények között élő családok védelmében az ünnepi időszakban az idei évben is kikapcsolási moratóriumot hirdet.

2014. december 18. és 2015. január 08. között azoknál a lakossági ügyfeleknél sem kapcsolják ki az áramot, akiknek számlatartozásuk van. Így a téli szünetben, az ünnepek alatt nekik sem kell nélkülözni a villamosenergia-szolgáltatást. A kikapcsolások szüneteltetése kizárólag az EDF DÉMÁSZ lakossági ügyfeleire vonatkozik.

A védett ünnepi időszakot követően az EDF DÉMÁSZ továbbra is több lehetőséget ajánl a nehéz helyzetbe került lakossági fogyasztóinak, hogy megelőzhető legyen az áramszolgáltatásból történő kikapcsolás. Amennyiben az ügyfél szociálisan rászorult a Társaság felajánlja az előrefizetős mérés lehetőségét. Évente egyszer – meghatározott feltételek mellett – lehetőség van részletfizetési kedvezményre is.

A türelmi idő nem vonatkozik a nem lakossági ügyfelekre és azokra sem, akik más energiakereskedővel szerződtek. Esetükben a Társaság ebben az időszakban is a hatályos szabályozás szerint jár el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 16:08, csütörtök | Helyi

Figyelem!!! Több helyen útlezárás várható!

A Jogging Plus Sportegyesület és Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata futóversenyt rendez 2023. május 27-én délelőtt a tavalyi évhez hasonlóan.

2024. Május 16. 16:06, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 15. 19:13, szerda | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Hagyományőrző, kulturális, szórakoztató programok, kiállítások, sportesemények színesítik a városalapítók hete fesztiválját május 17. és 26. között.

2024. Május 15. 11:41, szerda | Helyi

Több mint két tonna romlott húst találtak egy kisteherautóban az M5-ösön

Több mint két tonna romlott húst találtak a pénzügyőrök egy túlsúlyos kisteherautóban az M5-ös autópályán - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal szerdán az MTI-t.