Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Október 19. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Balesetet szenvedett Brad Pitt munkatársa - átok ül a világsztár filmjén

Balesetet szenvedett Brad Pitt munkatársa - átok ül a világsztár filmjén

Valószínűleg nem gondolta volna az amerikai világsztár, hogy legújabb, World War Z című filmjének magyarországi forgatása során nem csak a felvételeken kell horrort néznie, hanem a való életben is.

Brad Pitt eddig mindig azt nyilatkozta: szereti hazánkat, s szívesen forgat, sőt él is Magyarországon. Valószínűleg mindez már a múlté. Először a Terrorelhárítási Központ szállt rá a világsztárra, és egy kőbányai razzia során az összes fegyvert lefoglalta. A forgatás ezért csúszással kezdődött, ráadásul most hétvégén egy motoros elütötte John Flowerst, ami miatt ismét állhatnak a munkálatok.

Az Új Ász úgy tudja, hogy a vizuális effektekért felelős filmest szombaton éjjel gázolta el egy motoros az Astoriánál. Olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy a mentők az Országos Baleseti Sebészetre szállították, ahol megműtötték, de továbbra is az intenzív osztályon kezelik. Ott elmondták: a filmes a fejsérüléstől úgy megzavarodott, hogy eleinte az orvosokkal sem volt együttműködő.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.