Városlista
2021. február 27, szombat - Ákos, Bátor

Hírek

2015. Szeptember 02. 08:24, szerda | Helyi sport
Forrás: Vas Tibor

Baráti íjásztalálkozó Kiskunfélegyházán

Baráti íjásztalálkozó Kiskunfélegyházán

A Huszka József Hagyományőrző Egyesület Íjásztagozata és a KHTK – Fénypárducok Íjász Szakosztály tagjai idén nyáron már második alkalommal tartottak meghívásos íjászversenyt, ezúttal Kiskunfélegyházán.

Augusztus utolsó vasárnapján a KHTK pálya adott otthont a megméretetésnek ahová a Szent Benedek Középiskola íjászszakkörének versenyzői is meghívást kaptak. A 28 íjász a jó hangulatú versenyen 12 célt (lőlapok, 3D-s, 2,5D-s, ügyességi) meglőve mérhette össze tudását. A versengés mellett nagy hangsúlyt kapott a rendezvényen a tapasztalatszerzés, az íjászkapcsolatok ápolása. A következő ilyen jellegű találkozóra egyéb kiskunfélegyházi érdekeltségű íjász csoportok meghívását is tervezik a szervezők. A Huszka József Hagyományőrző Egyesület Íjásztagozatának örömíjász versenye 2015. október 17-én lesz Pálmonostorán.

Vas Tibor
Fénypárducok

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 02. 16:53, kedd | Helyi sport

Kiskunfélegyházi triatlonosok elismerése

A Magyar Triatlon Szövetség Szakmai bizottsága 2021-es Héraklész válogatottba meghívta Papp Laurát, Csontos Dórát és Trungel-Nagy Zalánt.

2021. Január 15. 09:23, péntek | Helyi sport

Hat kiskunfélegyházi birkózó ősztől akadémián folytatja a sportolást

A Magyar Birkózó Szövetség tavaly létrehozta a Kozma István Magyar Birkózó Akadémiát (KIMBA).

2020. December 22. 12:42, kedd | Helyi sport

Évet értékeltek a Koppány Íjászok

Ebben az évben is értékelte munkásságát a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület. Rendhagyó évet, rendhagyó versenyszezont zártak a Koppányok, és bizakodva néznek a 2021-es év felé.

2021. Február 27. 17:00, szombat | Helyi

A hallásromlás kevésbé ismert oka

Hallásromlást, továbbá súlyosabb esetben szédülést és fülzúgást is okozhat a belső fül csontos tokjának csontosodási zavara.