Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Április 01. 14:56, szerda | Helyi
Forrás: Adrienn

Bogrács-party a Mozgáskorlátozottak Egyesületében

Bogrács-party a Mozgáskorlátozottak Egyesületében

Bográcsban készült ízletes pörkölttel ünnepelték a Mozgáskorlátozottak Egyesületében az első félév névnaposait és születésnaposait.

Bográcsban készült ízletes pörkölttel ünnepelték a Mozgáskorlátozottak Egyesületében az első félév névnaposait és születésnaposait ma (április 1-jén) a Szakmaközi Művelődési Központban.

Már a délelőtt folyamán nagy volt a sürgés-forgás, hiszen időben neki kellett látni a bográcsos étel elkészítésének. A terem díszítéséhez és a terítésére is akadtak vállalkozók. A húsvéti hangulat képviseltette magát az ünnepi dekorációban is.

A himnusz elhangzása és eléneklése után Benkó Gábor az egyesület szószólója köszöntötte az egybegyűlteket, külön kiemelve azok nevét, akik az év első felében ünneplik névnapjukat és születésnapjukat.

Óriási tapsot kapott az egyesület legidősebb tagja Makány Józsi bácsi, aki 89. életévét töltötte idén.

Ezt követően felszolgálták az ízletes pörköltet. Mielőtt azonban nekiláttak volna a falatozásnak, Cseri Imre a Krisztus Szeretete Egyház lelkésze megáldotta az egybegyűlteket és az ünnepi ételt. Szavaival a lelki táplálékot képviselte mindenki szívében. Csillogó szemekkel figyelték beszédét a klubtagok és őszinte tekintettel imádkoztak együtt a lelkésszel.

A délután fénypontjaként érkeztek hangos zeneszóval a "Kunpast-os nagyik", akik fülbemászó dallamokra lejtették el hastáncukat tarkabarka ruháikban, sejtelmesen fátyolozva arcukat. Tapsviharral jutalmazta a produkciót közönségük és még a falatozást is abbahagyták, hogy ámulattal figyeljék az előadást.

A kellemes hangulatú rendezvényen nem maradhatott el az élőzene sem, melyet Vass Ferenc szolgáltatott a hálás és jókedvű közönségnek.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 12:11, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. május 5. - SZENT ISTVÁN TEMPLOM

2024. Május 05. 08:00, vasárnap | Helyi

Köszöntjük az Édesanyákat és Nagymamákat

Nagyon sok boldogságot kívánunk minden Édesanyának és Nagymamának az alábbi verssel:

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.