Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2022. November 14. 16:41, hétfő | Belföld
Forrás: Ügyészség

Brahiból lefolyótisztítót öntött alvó ismerőse fülébe

Brahiból lefolyótisztítót öntött alvó ismerőse fülébe

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfivel szemben, akik egy buliban, részegen, kábítószer hatása alatt okozott maradandó sérüléseket az alvó sértettnek.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett egy szegedi nyaralóban buliztak 2021. január 23. napján egy nagyobb társasággal. Az este folyamán az alkoholt és kábítószert is fogyasztó férfi az ittassága miatt földön fekvő sértettet megpróbálta felébreszteni úgy, hogy vizet öntött a fejére. Mivel ez nem vezetett eredményre, ezért a vádlott lefolyó tisztító granulátumot öntött a sértett fülébe, amit a társaság tagjai telefonnal rögzítettek. A sértett erre felébredt és megpróbálta vízzel kimosni a fülét, melynek hatására a nagy fájdalom mellett a lúg egyre mélyebben okozott égési sérüléseket.

A sértettet kórházba szállították, ahol megműtötték. A sértett sérülése maradandó hallás- és esztétikai sérüléssel gyógyult.

A járási ügyészség a vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettével és kábítószerrel birtoklásának vétségével vádolja.

A férfi bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

A kép csak illusztráció

Címkék: ügyészségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 13:21, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

Ami ma Brüsszelben történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2024. Május 24. 09:48, péntek | Belföld

KSH: áprilisban 4 millió 749 ezer volt a foglalkoztatottak száma

2024. Május 24. 08:02, péntek | Belföld

Orbán Balázs: Magyarország nagy dolgokra hivatott és nagy dolgokat fog tudni elérni

Orbán Balázs reméli, új könyvének köszönhetően kiderül, hogy a jelenlegi nehéz helyzet, a háború és a \"háborús készülődés\" ellenére Magyarország \"nagy dolgokra hivatott és nagy dolgokat fog tudni elérni\".

2024. Május 24. 08:00, péntek | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták a negyedik áldozat holttestét

Megtalálták a Verőcénél történt hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Facebook-oldalán csütörtökön.