Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Február 25. 09:00, kedd | Helyi
Forrás: Simon Szabolcs

Bringások figyelem!

Bringások figyelem!

A Kiskunfélegyházi Amatőr Kerékpáros Klub. és a Bringabarát kerékpárbolt ismét megszervezi a Tour de Puszta terepkerékpáros eseményt.

A rendezvény második felvonása is már a jól ismert, alföldünk szívében rejtőzködő Bugaci homokhát.

Részletes kiírás: https://kakk.hu/tdp2020/
Rövid táv útvonal térkép: útvonal
Hosszú táv útvonal térkép: útvonal

Az útvonal változik tavalyhoz képest, a rövid táv és a hosszú táv egy idő után ketté válik, de ne féljetek a hosszú távban a "jó részek" benne maradnak – olvasható a klub Facebook-oldalán.

Az esemény időpontját a szervezők úgy időzítették, hogy a szomszédos Szeleshát Birtok Kecskeméti ES által rendezett V. Vad Kunság gravel túra eseményét ne fedje, hanem inkább kiegészítse.

Aki szeretné, az versenyként fogja fel a rendezvényt, aki pedig nem, az a tájban gyönyörködve saját tempóban járhatja be ezt a csodás vidéket, amely ilyenkor még járható kerékpárral, de nyáron már inkább csak gyalogosan.

Mindenkit megvárnak a szervezők és mindenki kap oklevelet, teljesítési érmet viszont csak az előnevezőknek tudják garantálni!

A beérkezők a Fülöp Büfében melegedhetnek és beszélhetik ki élményeiket egy forró tea vagy finom kávé társaságában.

Mindenkit szeretettel várnak a sportesemény szervezői.

Címkék: Tour de Puszta

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.