Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Február 17. 15:36, kedd | Helyi
Forrás: - Gulyás Zsuzsanna -

Családi életre nevelés

Családi életre nevelés

Ez volt a mai (február 17.) Betűbölcsi témája a Petőfi Sándor Városi Könyvtárban. A baba-mama foglalkozáson Néma Attiláné Ella tartott interaktív előadást.

Néma Attiláné Ella babamasszázs oktató, dúla, de elmondása szerint elsősorban a családokkal foglalkozik. A családi életre nevelés kapcsán elmondta, hogy ez a téma óvodás kortól egészen felnőtt korig mindenkit érint. Éppen ezért gyakran tartanak a maihoz hasonló interaktív előadásokat annak érdekében, hogy a testi-lelki kötődési szükséglet, összetartozás tartós átélése kialakuljon a családokon belül. A családi életre való alkalmasság azt jelenti, hogy a fiatal felnőtt képes a számára megfelelő pár megtalálására, vele szoros kapcsolat kialakítására, családalapításra és a gyermekek harmonikus felnevelésére, mindezt úgy, hogy közben a társadalmi, gazdasági élet szabályait, normáit, értékeit is betartja – derült ki a foglalkozáson.

A könyvtár baba-mama klubjának következő foglalkozása március 3-án lesz, akkor Tóth Ibolya mentáltréner tart előadást az érdeklődőknek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.

2024. Április 27. 08:20, szombat | Helyi

Természetismereti versenyen jeleskedtek a platánosok

Kistérségi Természetismereti Versenyt szervezett a Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola.