Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Október 01. 14:45, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Demi Moore Twitter-függő, de most nem csiripel

Demi Moore Twitter-függő, de most nem csiripel

Bár a Sztriptíz bámulatosan szexis sztárja valóságos twitter függő, még mindig nem kommentálta azokat a híreket melyek szerint szakított a férjével.

Bár Hollywood egyik legtöbbet twitterező hírességeként tartják számon, Demi Moore mélyen hallgat azokkal a pletykákkal kapcsolatban, melyek szerint szakított férjével. A szépség a híres mikro blog site egyik legaktívabb résztvevője.

Néhány nappal ezelőtt a brit Metro újság internetes oldalain jelentek meg olyan képek, melyeken az amerikai színésznő kedvese, Ashton Kutcher egy másik nővel látható. A kép három hónappal ezelőtt készült a színészről. A 23 éves Sara Leal valószínűleg nem veszélytelen a világsztárok házasságára, mivel múlt pénteken is együtt töltöttek egy estét. Nem mellesleg egy nappal később volt a pár házassági évfordulója.

Moore, bár mindig aktívan twitterezik, egyetlen szóval sem említette meg még az esetet, sőt most alig használja az oldalát, leszámítva néhány kétértelmű feliratot. Múlt pénteken annyit írt - "Átlátok rajtad."

Kutcher és Demi 2005-ben házasodtak össze, két év együtt járás után. Kapcsolatuk mindeddig Hollywood egyik legharmonikusabb kapcsolata volt.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.