Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2018. Március 16. 05:00, péntek | Sport
Forrás: mti

Egymillió forintos büntetést kapott a Diósgyőr

Egymillió forintos büntetést kapott a Diósgyőr

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön egymillió forintra büntette a DVTK-t.

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a Diósgyőrt a Videoton elleni, szombati bajnoki kapcsán visszaesőként, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért - az ellenfél, valamint az ellenfél egyik játékosának szidalmazásáért -, illetve drukkereinek "becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető magatartásáért (huhogásért)" büntette a testület.

A házigazda székesfehérvári együttest - ugyancsak visszaesőként - a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírások megsértéséért, valamint szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért 250 ezer forintra büntette a bizottság.

A DVSC-nek - az Újpest elleni találkozó kapcsán - visszaesőként szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért 200 ezer forint büntetést kell fizetnie.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 23:28, péntek | Sport

Versenyzői rutinja a Top15-be repítette Gender Tamás Juniort!

Gender Tamás Junior a WSK - Open Series International Circuit La Conca - OKJ kategóriában 2024.05.07-11. között versenyzett.

2024. Május 24. 08:59, péntek | Sport

Dobogós helyekkel zárta a Pünkösdi Rallycross Fesztivált a Korda Racing

Négy hét után szállt újra versenybe a Korda Racing csapata a Magyar Rallycross Bajnokságban. A nemzeti mezőny Húsvét után újra a RabócsiRingen mérhette össze erejét.

2024. Május 24. 08:03, péntek | Sport

Orosz Pál: nem volt elegáns Stankovic távozása

Nem volt elegáns Dejan Stankovic vezetőedző múlt heti távozása a Ferencvárostól Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója szerint.

2024. Május 23. 08:08, csütörtök | Sport

Szinte minden a Veszprém mellett szól a döntő előtt

Szinte minden a Telekom Veszprém mellett szól a férfi kézilabda NB I pénteken kezdődő döntője előtt, amelyben a címvédő ellenfele ezúttal is a Szeged lesz.