Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Október 25. 10:48, szerda | Helyi
Forrás: OrientPress

Egyre hidegebb lesz

Egyre hidegebb lesz

Eleinte kevesebb lesz a felhő, majd északnyugat felől átmenetileg erősebben megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem valószínű szerdán.

A Kisalföldön megélénkül a délnyugati szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és +5 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben kissé hidegebb is lehet, talajmenti fagy több helyen is valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között várható.

Csütörtök reggel párás lesz a levegő, főleg keleten köd is képződik. Napközben változóan felhős, száraz időre számíthatunk. 14 és 19 fok között alakul a csúcsérték. Pénteken erősen felhős idő várható, délutántól észak, északnyugat felől esővel, záporokkal. Hidegfront érkezik este, hatására többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. 16 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombat reggel csökken, a déli óráktól aztán újra megnövekszik a felhőzet. Zápor elszórtan fordul elő. Az északnyugati szél estig erős marad, lehűlés valószínű, délután már csak 12-13 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap erősen felhős, vagy borult időre van kilátás, többfelé esővel, záporral. 7 és 13 fok közé hűl a levegő. Nagy területen lehet viharos az északnyugati szél. Hétfőn nagy területen várható viharos szél. A felhőátvonulásokból záporok, a hegyekben akár hózáporok is lehetnek. Mindössze +7 fok körül várható a legmagasabb hőmérséklet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.