Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Október 20. 08:15, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Eladták a két tiszaalpári idős korú feje fölül a lakást

Eladták a két tiszaalpári idős korú feje fölül a lakást

A nyomozást befejezve vádemelést javasol a rendőrség.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást indított hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 25 éves tiszaalpári férfi és egy 53 éves csongrádi nő ellen.

Két tiszaalpári időskorú 2015. március 18-án ügyvédi ellenjegyzéssel ellátott adásvételi szerződéssel értékesítette a tulajdonukat képező - több mint 15,5 millió forint értékű -három tiszaalpári ingatlant.

A 25 éves gyanúsított a rendelkezésre álló adatok alapján arra vette rá az 53 éves nőt, hogy olyan adásvételi szerződést készítsen és ügyvédként ellenjegyezzen, amiben az ingatlanok adásvételére vonatkozó szerződés tartalma arra utal, hogy a 76 éves néni cselekvőképessége teljes tudatában írta azt alá. A rendelkezésre álló adatok alapján az idős asszony 2014. április 14. óta kórházban fekszik, amelyről igazolást is állított ki, így az egészségügyi állapotára vonatkozó körülményt a szerződés megkötésekor a gyanúsítottak is ismerték.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Kecskeméti Járási Ügyészségnek küldték meg.

(Képünk illusztráció!)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 14:29, péntek | Helyi

A KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégium nyitotta meg a ballagások sorát

Százharminc ballagó diák kapta meg tarisznyáját a KSZC Kossuth Lajos Technikum Szakképző Iskola és Kollégiumban 2024. május 3-án.

2024. Május 03. 13:19, péntek | Helyi

Az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztiválon járt a Batthyány iskola kórusa és néptáncosai

Közös énekléssel, a kórusok köszöntésével és koncerttel indult az Alba Regia Gyermek- és Ifjúsági Kórusfesztivál Székesfehérváron.

2024. Május 03. 13:11, péntek | Helyi

Az erőszak nem megoldás

Vascsővel ment behajtani a tartozást egy 30 éves kiskunfélegyházi férfi.

2024. Május 03. 12:11, péntek | Helyi

Városalapítók Hete Hagyományőrző és Kulturális Fesztivál

Már ki sem kell lépni a városból, hogy remek közösségi programokkal, koncertekkel gazdagodjanak a félegyháziak és az ide látogató közönség.