Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2015. Június 24. 09:34, szerda | Bulvár
Forrás: HVG

Elárulta a Fornetti tulajdonosa, miért álltak le Nagy-Britanniában

Elárulta a Fornetti tulajdonosa, miért álltak le Nagy-Britanniában

Folyamatos a tengerentúli érdeklődés és Kína is ígéretes piacnak tűnik - mondta a Világgazdaságnak Palásti József, a Fornetti tulajdonosa.

Folyamatos a tengerentúli érdeklődés és Kína is ígéretes piacnak tűnik - mondta a Világgazdaságnak Palásti József, a Fornetti tulajdonosa. A lapnak arról is beszélt, hogy brit projektüket viszont leállították, amelyben több körülmény is közrejátszott.

Ma már közel dupla akkora a Fornetti forgalma, mint a legrosszabb válságévben volt, ez is a termékfejlesztés fontosságát mutatja – mondta a VG-nek Palásti József tulajdonos. Azt mondta, most egy újabb hét-tíz éves fejlesztési ciklus előkészítésén dolgoznak nemzetközi szakértők bevonásával.

Arra a felvetésre, hogy mintha nem sikerült volna a Fornetti piacra lépése az Egyesült Királyságban, Palásti azt mondta, az ottani megjelenésük egy pilotprojekt volt és több körülmény együttállása okozta, hogy leállították - például hogy nem kaptak olyan színvonalú háttérszolgáltatásokat megfelelő áron, amelyek a tevékenységükhöz kellettek. De nem vonultak ki végleg az Egyesült Királyságból, csak most más irányba tekintgetnek - tette hozzá.

A tulajdonos szerint a tengerentúli érdeklődés folyamatos és Kína is ígéretes piacnak tűnik. Nagy érvágás volt viszont az orosz–ukrán válság a Fornettinek, e két országban ugyanis szerinte már teljesen kiépített állásokkal rendelkeztek, amit a történelem felülírt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.